Splošni pogoji poslovanja

Splošne in ostale pogoje poslovanja določa upravljavec Drobne stvari, fotografiranje in oblikovanje, Matevž Trdan s.p.in odgovarja za objavljene vsebine ter izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji.

PODATKI O UPRAVLJAVCU:
Naziv podjetja: Drobne stvari, fotografiranje in oblikovanje, Matevž Trdan s.p
Sedež: Celovška cesta 99c, 1000 Ljubljana
Tel.: +386 41 77 85 84
Spletna stran: www.drobnestvari.si
Odgovorna oseba: Matevž Trdan
E-mail: info@drobnestvari.si
Davčna številka: 27749797
Matična številka: 9031910000
TRR: SI56 … pri NLB
BIC banke: LJBASI2X XXX

Spletno mesto www.drobnestvari.si je namenjeno predstavitvi ponube ter galeriji fotografij za naročnike. Ob tem je na njej tudi prostor za blog upravljalca.

CENE IN AŽURNOST PODATKOV
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, saj se spreminjajo v primeru posebnih ponudb in akcij – ponudbe s takšno ceno imajo omejeno veljavnost do dneva, določenega v posamezni akciji. Aktualne cene, ki predstavljajo cenik, so objavljene na spletni strani www.drobnestvari.si.
Za naročila, ki niso del standardne ponudbe, se cena določi glede na obseg dela in vrsto storitve, s ceno se nato seznani naročnika.

Vse cene so v evrih in ne vsebujejo DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost – Matevž Trdan s.p. ni DDV zavezanec. Zavezanci za DDV so dolžni ob nakupu navesti tudi svojo davčno številko.

PLAČILO
Plačilo je možno izključno z bančnim nakazilom po izdan predračunu na TRR. Po prejemu plačila po predračunu bo račun poslan v elektronski obliki na naročnikov e-naslov.

DARILNI BONI
Darilni bon je izkazni papir, ki ga Drobne stvari s.p. proti plačilu po predračunu izda v obliki listine ali v elektronski obliki. Pri nakupu darilnega bona veljajo enaka določila, kot so navedena v Splošnih pogojih poslovanja. Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno. Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se kupcu razlika ne povrne.

PRAVNO OBVESTILO
Spletna stran www.drobnestvari.si je v lasti Drobne stvari, fotografiranje in oblikovanje, Matevž Trdan s.p. Vse pravice so pridržane –  vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja. Za morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani. Pridržujem si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.